perjantai 16. elokuuta 2013

VOI ÄRRÄPÄÄ

Eilen tartuin ihanaan kameraani ja vietin sen kanssa mukavan ja tuotteliaan hetken, mutta mä en oikeesti saa niitä mitenkään tänne!! On tässä kuulkaas muutama kirosana lentäny. No.. tää postaus on nyt sitten ilman kuvia ja toivottavasti saan ongelman pian ratkaistua (ja muistan vielä vanhat kuvat...)

Pari päivää olin hirveellä stressillä vääntänyt spinningohjelmaa täksi aamuksi, kun lupauduin tuuraamaan 6.30 spinningin. Eilen illalla sain kuitenkin viestin, ettei tuntia pidetä. Osallistujia ei oo enään ollut tossa riittävästi. Uskokaa tai älkää, ennen tunti oli aina täynnä. 6.30 aamulla, huh!! Mulle tuli kuitenkin ihan törkeen helpottunu fiilis: yks spinuohjelma on valmiina sitten seuraavalle kerralle, kun sellasta tarvitsen ;)

Tänään aamulla käytiin sitten kolleegani (hah, kuulostaapa virallislta) kanssa läpi tulevaa uutuutta kuntosalin ryhmäliikuntaohjelmaan. Voin kertoa, että luvassa on jotain todella huippua! ;) Enempää en taida vielä uskaltaa kertoa, kun syksyn lukkariakaan ei ole vielä julkistettu...

Huomenna sitten koko päivän kouluttaudun uuteen juttuun toisella kuntosalilla, jossa vakituiset tuntini aloitan parin viikon päästä. Huomisesta koulutuspäivästä lisää ehkä huomenna tai myöhemmin... Jänskättää!!

Kuten ootte ehkä huomannut, mun elämässä on paljon uutta tällä hetkellä. Yksi uus koskien ryhmäliikuntaa on vielä tiistaisin alkava puolentoistatunni ohjaus työporukalle. Töitä siis riittää.. Näillä näkymin kun kaikki on lähteny pyörimään, niin perjantai ois ainut vapaapäivä. Muina päivinä ois sitten yleensä enemmänkin kuin yksi tunti töitä. Jee ja apua! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti