tiistai 15. huhtikuuta 2014

Terveyspannari

Masu on tyytyväisenä sopivasti täysi juuri syödystä pannarista. Vaikka melkein meinas mennä överiksi ja tulla ähky, ei morkkista näy tai kuulu missään! Netistä löytyi ihan hirveen monta reseptiä, kun haki proteiinipannukakkua. Mä sitten vähän sovelsin ja yhdistelin niistä, ja tässä on lopputulos:

2 banaania
1 dl maitoa
4 munaa
2 dl proteiinijauhetta (perinteisempi pannari tulee varmaankin vaniljan makuista käyttäen, multa löytyi kaaista suklaan makuista, niin käytin sitä)
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 tl kardemeummaa

Muussaa banaani. Sekoita joukkoon maito ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää banaani-muna-mato -seokseen. Kaada leivinpaperilla peitettyyn vuokaan ja paista 200 asteessa noin 20min. Meiltä löytyi vaan aika pieni uunivuoka, niin paistoin lopun taikinan pannulla. Toimii niinkin. Ja itseasiassa yhden palan jälkeen vatsa oli jo niin täynnä, että loput päätyivät jääkaappiin. Tosi täyttävää, eikä edes syntisen epäterveellistä! Ehkä ens kerralla puolitan reseptin..

Lisäksi tein terveellistä ja helppoa "kermavaahtoa", joka valmistuu ilman vatkaamista, -jes! Se valmistuu maitorahkasta, tilkasta maitoa ja hunajasta. Selvästi tosta puuttui vielä muussattuja mansikoita tai vadelmia. Ens kerralla sitten!

En tiedä miksi tää kuva näyttää täällä näin huonolta, koneella se on vielä ihan sopivan tarkka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti