maanantai 14. huhtikuuta 2014

Jääbanaani

Päätin tulla tänne jakamaan vähän terveellisemmän vaihtoehdon herkutteluun. Sen lisäksi, ettei tämän herkun jälkeen syötyä tarvitse kokea hirveetä morkkista on tämä myös naurettavan helppo valmistaa.
kuva: www.iltasanomat.com
Luin eilen Ilta-Sanomien nettisivuja ja siellä neuvottiin mitä tehdä, kun banaani alkaa tummua "ylikypsäksi". Ilta-Sanomien inspiroimana lykkäsin mun viimeisen banaanin pakastimeen... ...ja unohdin sen sinne. Kuulemma pari tuntia jäätymistä riittäisi. Mun banaani oli pakastimessa vahingossa 8 tuntia, mutta hyvää banaanijäätelöä sain siltikin! Piti vaan vähän sulatella ennen syömistä...

Eli tyttydydyy, tässä se tulee: 

Maailman helpoin banaanijäätelö

1 banaani

- Laita kuorittu banaani pakastimeen pariksi tunniksi
- Paloittele/murskaa banaani lautaselle ja nauti :P

Vinkkinä oli myös paloitella banaani ja tökätä tikuihin ennen paastamista. Tai jos haluaa suklaajätskiä, voi sekaan sekoittaa kaakaojauhetta. Itselle tuli mieleen, että miksei voisi kokeilla sekoitella muitakin hedelmiä ja marjoja mukaan.

Jos tarkkailet syömisiäsi ja ravintoarvoja, niin muista että pakastaminen syö vähän niitä ravintoarvoja.. Hedelmät ja marjat olisi parasta syödä tuoreina. Mutta eihän ne kalorit sieltä ainakaan voi lisääntyä, jos et lisää mitään banaaniin, jos mä nyt en oo ihan tyhmä. Tää on siis kuitenkin varmasti parempi vaihtoehtoa kun kaupan pakasteosastolta ostettu jäätelö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti