perjantai 17. toukokuuta 2013

Täydelliset bikinit

Kävin yks päivä kiertelemässä Porvoon keskustassa kauppoja ja ostin valkoiset lyhytvartiset tennarit, niinkun suunnittelinkin. Ei ollut rahaa törsätä converseihin, ja koska kyllästyn ja haluun aina hankkia uusia kenkiä, ei halppisversioiden ostaminen tuntunut yhtään huonolta valinnalta.Top-Sportissa oli vielä alennuskin, oisinkohan kengistä maksanu jotain 12-16 euroa. Peruskengät, jotka sopii kaikkeen ja joka tilanteeseen. Ostin myös Jim&Jill:stä vihreän villapaidan, koska se oli alennuksessa ja välillä tuolla ulkona tarvii vielä pidempää paitaa.
Rakastan bikineitä, mutta vihaan yleensä hyvien bikinien etsimistä. Ai miksi? Koska se on mahdotonta. Tai luulin niin. Mukaan tarttui nimittäin kuvassa olevat vaaleanpunaiset/pinkit bikinit ja mustien bikinien yläosa, joissa miinusta on pelkkä kallis hinta. Tai kallis ja kallis, mun mielestä ainakin vähän turhan hintavaa kun kaikkien noiden hinnaksi tuli 60e. Tosi monissa halvemmissa vaatekaupoissa bikinit on puolet halvempia ja tosi kivan näkösiä. Mutta... Keskustelin asiasta itseäni pienirintaisempienkin kanssa (heh.. :D) ja monikin oli samaa mieltä kanssani, kuinka niihin yläosiin ei tissit vain yksinkertaisesti mahdu :-D Ja en sitten tiedä että onko mulla oikeesti niin iso rintamus vai pieni takapuoli, mutta yläosan ja alaosan kokoero on vähintään kaksi kokoa?! Ja joissain paikoissa täytyy molemmat ostaa yhdessä, arghLindex osoittautui kuitenkin kaupaksi, josta nämä, ja jopa muutamat muut ihanat biksut löytyivät. Siellä oli yläosat tukevia ja koot kuppikokoina, joka helpottaa hirveästi. Alaosan otin vain noista toisista, koska ajattelin että jostain löytyy halvalla musta perus alaosa. Mietin myös, että olisin jättänyt noi mustat kokonaan pois, mutta ne istu niin hyvin ja niiden selkä on ihana, kun ohuet nauhat menee kivasti ristiin. Mitä tykkäätte näistä ja onko teijän mielestä bikinien shoppailu tuskallista vai taivaallista? :)

2 kommenttia:

  1. Ihana toi musta! <3 Bikinien ettiminen on tuskallisen hidasta, vaikeeta, ahdistavaa ja masentavaa. Mut sit on kyl parasta ku löytyy ihanat. Anteeks, että kommentoin sun jokaiseen kirjotukseen.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Turhaa pyytelet anteeksi, niin pitääkin tehdä ;)

      Poista